Tuna pašteta

Sastojci

  • 2 konzerve tune
  • 3 trokuta (zdenka) sira
  • 2 kuhana jaja
  • 1 vrećice majoneze
  • 1 žlica senfa
  • malo limunovog soka i malo papra

tuna pašteta

Jaja skuhati i sve sastojke pomiješati zajedno u multipraktiku ili štapnim mikserom. Obavezno probajte, pa nadodajte još senfa ili limuna. Nemojte odmah s tim pretjerati da vam ne bude previše kiselo, pomalo dodavajte. Kad ste sve smiksali, stavite paštetu u neku zdjelu s poklopcem i u frižider. Najbolja je na toplom kruhu iz tostera ili na kruhu koji ste ugrijali u pećnici.

Piše: Sunčica P.Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (2 glas(a)/ova)Ja imam također verziju namaza od tune koja bi vam se mogla svidjeti. S obzirom da imam dijete, a ne volim kuhana jaja, htjela sam napraviti nešto vrlo jednostavno i zdravo. Koristim abc sirni namaz (jer nema konzervansa i e-ova) i tunu. samo ih smiksam štapnim mikserom, ili vilicom ako želim teksturu i to je to. Za malu konzervu 80g tune uzmem srednji sir, a za veliku ono najveće (duplo) pakiranje sira. Iako, omjer sira i tune se može raditi po željama. Moj sin to voli jesti i sa žličicom ili umakati komadiće kruha. Također se može napraviti sa svježim sirom i malo vrhnja za verziju "au naturele".

Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2021 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.1020/11