Kako napraviti hrskavi pomfri

Djeca obožavaju pomfri i s vremena na vrijeme, treba ih razveseliti. Zato morate paziti da vam taj pomfri zaista uspije i da bude hrskav. Radi se o sitnom detalju kojeg treba primijeniti kako bi pomfri postao hrskav.

pomfri

pomfree

Krumpir izrežete na ploške, pa ploške na tanke prutiće. Osušite prutiće na krpi i pobrišete ih kuhinjskim papirom.

pomfree

Dosta ulja zagrijete na 6. Koristim indukcijsku ploču kojoj je maximum na 9. Dakle, zagrijete ulje na temperaturu malo više od sredine mogućnosti ploče. Na zagrijano ulje ubacite krumpir i pržite 7 - 8 minuta. Tim postupkom krumpir se zapravo skuha.

 

Na kratko izvadite krumpir van da se ocijedi od masnoće.

 

Pojačajte ploču na maksimum i vratite pomfri na prženje 2 - 3 minute. Vidjet ćete kako postaje hrskav i dobiva lijepu boju.

 

Za ovaj se prilog svi otimaju i nikad ništa ne ostaje.

Piše: Sunčica P.Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.1020/3