lica na stolu

Riba lica

lica

Taman je bilo vrime od trganja i odveza san grožđe ujcu u Murter, kad tamo me dočekalo ugodno iznenađenje. On uvatija dvi lice(riba slična gofu) i kaže meni: eto uzmi veću, nosi doma za ručak sutra. Bilo je u njoj oko 3ipo kila.

riba ne fete

Šta drugo s njon nego na gradele! Iskida je na fete posolija, popaprija, zauljija. Glavu nismo tili peći već smo je ostavili za brudet.

lica na gradelama

Vatra je pala gradele se obrisale, i fete su se mogle naslagat.

lica na stolu

I bilo je gotovo. Brzo svi posidajmo za stol i probajmo. Ma stvarno je bila dobra za prste polizat.

 

Sastojci

  • 2 lica
  • sol, papar, maslinovo ulje

 

Piše: Marko LalićOcijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)hvala jdalmatinac, ispravila.

Nije riba lice nego riba lica

Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.018/1