Patlidžani s mozzarellom

Sastojci

  • patlidžan (malo veći) - oko 500 g
  • mozzarella - 225 g
  • rajčica - 2 komada
  • sol, papr, bosiljak
  • maslinovo ulje za mazanje

 

Patlidžan narežite na otprilike 10 ploški. Svaku plošku premažite maslinovim uljem. Sir i rajčice također narežite na po 10 ploški. Kad imate srednju vatru na roštilju ispecite ploške patlidžana samo s jedne strane (oko 3 min). Nepečenu stranu posolite i popaprite te položite najprije rajčicu pa mozzarellu. Pričvrstite mokrom čačkalicom zajedno sa listićem bosiljka. Pecite smotuljak još malo, pa odmah poslužite.

Piše: Sunčica Pećnjak



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2019 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/10