Tirkiz orgonit, magnet

Ovaj prekrasan orgonitni uređaj koji doslovce pršti pozitivnom orgonitnom energijom može biti ukras na hladnjaku ili orginalan poklon dragoj osobi. Sačinjen je od prekrasnih sjajnih kristala tirkiza i kalcita (prevladava tirkiz). Unutar njega je špica gorskog kristala omotana bakrenom žicom debljine 0,8 cm, špena od mesinga, još malih tirkiza koji se ne vide izvana i bakrena zavojnica koja usmjerava energiju. Promjer je 4 cm.

Tirkiz magnet možete naručiti preko ovog linka!

orgonit tirkiz magnet

Što su i kako djeluju orgoniti pročitajte u članku "Kako djeluju orgoniti".

Djelovanje tirkiza

Ovaj kristal se od davnina smatra simbolom mira i sreće. Potiče radost i sreću, ohrabruje, pomaže u donošenju odluka te pridonosi općem miru i blagostanju osobe koja ga nosi. Uspješno otklanja tugu i depresiju, osigurava dobre i mirne snove te pomaže u rješavanju raznih konfliktnih životnih situacija. Pozitivno djeluje na iskrenost i snagu prijateljskih odnosa te pridonosi skladu i razumijevanju unutar obitelji. Budući da privlači novac te jača intuiciju i sposobnost procijene, preporučljivo ga je nositi prilikom ulaska u nove poslovne poduhvate. Tirkiz se i prema Feng Shui principima koristi kao lijek za poboljšanje zdravlja i blagostanja te za privlačenje novca i bogatstva. Odličan je za liječenje prostora i postizanje pozitivne energije. Nepogrešiv je izbor za dnevnu i radnu sobu, jer podiže razinu energije ovih prostorija.

 

Prema tradicionalnom vjerovanju, njegovo pozitivno djelovanje je snažnije ako je dobiven, odnosno poklonjen, a ne kupljen.To vjerovanje je očuvano do danas pa se ovaj kamen vrlo često bira kao poklon mladencima kako bi im u budućem zajedničkom životu donio mir, sreću i blagostanje.

orgonit tirkiz magnet

Tirkiz magnet možete naručiti preko ovog linka!

Napomena: Svaki izrađeni orgonit je unikat. Orgoniti se izrađuju ručno i nemoguće je postići da dva orgonita izgledaju sasvim identično. Orgoniti koje naručujete će biti po sastavu definirani, ali nemojte očekivati da će biti apsolutno identični kao na slici.

06.03.2019.

Piše: Božica MikulinecOcijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.1020/19