Amazonit opal orgonit, medaljon

Kristali upotrebljavani u izradi ovog orgonita su amazonit, opal, gorski kristal omotan bakrenom žicom, špena mesinga (mjedi) i zlatni listići za dekoraciju. Na poleđini orgonita nalazi se bakrena zavojnica. Špica gorskog kristala vidljiva je djelomično samo s prednje strane ( kod nekih orgonita se ne vidi uopće, što ne znači da nije u sastavu orgonita ). Unutar orgonita nalazi se mnoštvo malih kristalića amazonita koji izvana nisu vidljivi. Veličina medaljona je 5 cm na poleđini i 4,5 cm s prednje strane. Uz orgonit dobije se vezica od prave kože. 

Amazonit medaljon možete naručiti preko ovog linka!

orgonit ametist

Djelovanje amazonita

Amazonit je kamen istine, časti, komunikacije, cjelovitosti i poštovanja. Povećava intuiciju, psihičku moć, kreativnost, intelekt i psihičke sposobnosti. Povezan je s grlenom čakrom i kao takav koristan u komunikaciji. Stavlja u red fizičko i astralno tijelo. Smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Može iscijeliti emocionalne nemire i traume. Općenito ima preventivno djelovanje na zdravlje, smanjuje srčane probleme, koristan je za mišiće, živčani sustav, zube zahvaćene propadanjem i osteoporozu. Pojačava životnu snagu, daje dublji opuštajući san - odličan u spavaćoj sobi, smiruje živce i čisti od negativnih energija, poboljšava komunikaciju ljubavi i uklanja energetske blokade, pročišćava sve meridijane, pojačava muške kvalitete u osobi.

orgonit ametist

Opal

Kamen za zaštitu, opal je čudesan štit koji ne može apsorbirati negativne misli i energije drugih ljudi. Baš kao što koristi smetnje i difrakciju kako bi proizveo svoje boje, opal blokira situacije koje dovode do stvaranja lošeg raspoloženja ili štete vašim osjećajima.

 

Opal je čudesno sredstvo za dovođenje duhovne svjetlosti u auru, buđenje psihičkih i mističnih osobina nečijeg bića, jačanje kozmičke svijesti i podizanje razine intuicije i uvida.

 

Opal je zavodljiv kamen, povezan s ljubavlju i strašću, željom i erotikom. Može se koristiti za intenziviranje onoga što se osjeća i oslobađanje inhibicija.

 

Opal je koristan za zdravlje očiju, noktiju i kože te se može koristiti u tretmanima radi razjašnjenja i jačanja vidljivosti, te u liječenju poremećaja povezanih s očima. Može biti korisno u balansiranju sadržaja vode u tijelu.

 

Opal se javlja u gotovo svim bojama, a dominantne energije boja mogu se koristiti za poticanje odgovarajućih čakri. Briljantna igra boja u mnogim Opalima korisna je za aktivaciju nekoliko čakri i povezuje ih s krunskom čakrom.

Što su i kako djeluju orgoniti pročitajte u članku "Kako djeluju orgoniti".

Gorski kristal

Gorski kristal je "kamen svih kamena“. Svojom energijom simbolizira "Božje bijelo svjetlo na Zemlji". Djeluje kao katalizator i transformator energije. Negativnu energiju pretvara u pozitivnu. On je ogledalo naše duše i njen transcendentalni vodič. Odbija sve negativne sile, misli, energije i zlodjela. Štiti i čuva našu auru, otklanja blokade i disharmoniju duše, prosvjetljuje naše osjećaje, mišljenja i puni nas novom životnom energijom. Uči nas tko smo, odbacuje tešku Karmu i oslobađa naš put do savršenstva. Gorski kristal vrlo pozitivno utječe na duhovno i duševno stanje te je odlična prevencija protiv raznih oboljenja.

Amazonit medaljon možete naručiti preko ovog linka!

Napomena: Svaki izrađeni orgonit je unikat. Orgoniti se izrađuju ručno i nemoguće je postići da dva orgonita izgledaju sasvim identično. Orgoniti koje naručujete će biti po sastavu definirani, ali nemojte očekivati da će biti apsolutno identični kao na slici.

31.12.2018.

Piše: Božica MikulinecOcijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.018/14