Rozenkvarc orgonit, magnet

Rozenkvarc je kamen ljubavi. A ljubav ide kroz želudac. Zato, poklonite si magnet za hladnjak s kristalima rozenkvarca.

 

Ovaj prekrasan orgonitni uređaj koji također pršti pozitivnom orgonitnom energijom može biti ukras na hladnjaku ili orginalan poklon dragoj osobi. Sačinjen je od prekrasnih sjajnih kristala rozenkvarca i kalcita (prevladava rozenkvarc), unutra je špica gorskog kristala omotana bakrenom žicom debljine 0,8 cm, špena od mesinga, još malih kristala rozenkvarca koji se ne vide izvana, bakrena zavojnica koja usmjerava energiju. Promjer je 4 cm na vrhu i 5 cm na dnu.

orgonit rozenkvarc magnet

Rozenkvarc je kamen srca i kristal bezuvjetne ljubavi. Zaštitnik je svih vrsta ljubavnih emocija - platonskih, bračnih, obiteljskih, prijateljskih. Poznat je i kao obiteljski kamen jer svojom energijom pridonosi razumijevanju, toleranciji, miru i duhovnoj usklađenosti među članovima obitelji. Ovaj kamen neutralizira negativnu energiju, otvara srce i potiče duboku duhovnu regeneraciju. Zbog svojih sposobnosti stimulacije mašte i nadahnuća posebno je cijenjen među umjetnicima, osobito onima koji se bave likovnim, glazbenim i književnim stvaralaštvom.

Što su i kako djeluju orgoniti pročitajte u članku "Kako djeluju orgoniti".

Djelovanje rozenkvarca

Rozenkvarc pridonosi jačanju ljubavnih emocija te pozitivnom razvoju svih oblika ljubavi. Izuzetno je učinkovit u privlačenju novih ljubavi te u poticanju povjerenja, harmonije, romantike i intimnosti u postojećim vezama. Koristan je i za održavanje vjernosti te učvršćivanje bliskih odnosa s obitelji ili prijateljima. Jača snagu, uspostavlja emocionalnu ravnotežu, budi životnu radost te privlači i zadržava interes suprotnog spola. 

Energija koju ovaj kamen posjeduje potiče: nježnost, strpljenje, toleranciju, suosjećanje, oprost.

Napomena: Svaki izrađeni orgonit je unikat. Orgoniti se izrađuju ručno i nemoguće je postići da dva orgonita izgledaju sasvim identično. Orgoniti koje naručujete će biti po sastavu definirani, ali nemojte očekivati da će biti apsolutno identični kao na slici.

Piše: Božica Mikulinec