Lapis lazuli orgonit, magnet

Kristali magneta su lapis lazuli i gorski kristal. Lapis lazuli je snažan kristal za aktiviranje višeg uma i povećanje intelektualne sposobnosti. Potiče želju za znanjem, istinom i razumijevanjem, te pomaže procesu učenja. Izvrsno je za povećanje memorije. Kamen istine, lapis potiče iskrenost duha. Nosite ga za sve oblike duboke komunikacije. To je također kamen prijateljstva i donosi sklad u odnosima. Lapisova mreža donosi mirnu komunikaciju punu ljubavi za dom s temperamentnim tinejdžerima ili djeci s autizmom ili poremećajem pažnje. Za slavu u području kreativne ili javne izvedbe nosite lapis lazuli na audiciju. Na radnom mjestu privlači promociju, uspjeh i trajno priznanje na vašem području.

orgonit lapis lazuli

Što su i kako djeluju orgoniti pročitajte u članku "Kako djeluju orgoniti".

Gorski kristal

Gorski kristal je „kamen svih kamena“. Svojom energijom simbolizira "Božje bijelo svjetlo na Zemlji". Djeluje kao katalizator i transformator energije. Negativnu energiju pretvara u pozitivnu. On je ogledalo naše duše i njen transcendentalni vodič. Odbija sve negativne sile, misli, energije i zlodjela. Štiti i čuva našu auru, otklanja blokade i disharmoniju duše, prosvjetljuje naše osjećaje, mišljenja i puni nas novom životnom energijom. Uči nas tko smo, odbacuje tešku Karmu i oslobađa naš put do savršenstva. Gorski kristal vrlo pozitivno utječe na duhovno i duševno stanje te je odlična prevencija protiv raznih oboljenja.

orgonit lapis lazuli

Napomena: Svaki izrađeni orgonit je unikat. Orgoniti se izrađuju ručno i nemoguće je postići da dva orgonita izgledaju sasvim identično. Orgoniti koje naručujete će biti po sastavu definirani, ali nemojte očekivati da će biti apsolutno identični kao na slici.

Piše: Božica Mikulinec