Aventurin orgonit, medaljon

Kristali medaljona su zeleni aventurin, gorski kristal  Zeleni aventurin poznat je kao "kamen prilika" koji se smatra najsretnijim od svih kristala osobito u očuvanju prosperiteta i bogatstva ili za povećanje naklonosti u natjecanjima ili igrama na sreću. Njegova pobjednička energija čini ga izvrsnim saveznikom za povećanje vaše šanse u bilo kojoj situaciji. Nošenje aventurina apsorbira elektromagnetski smog i pruža zaštitu od onečišćenja okoliša. 

 

Zeleni aventurin povećava ukupnu vitalnost i povećava intelektualni razvoj djece koja se bore sa školskim radom i destruktivnom hiperaktivnošću. Ona pomaže odraslima s pisanim radom, tipkanjem i računalnim vještinama, a korisno je svima u prevladavanju nespretnosti.

 

Zeleni aventurin povećava snagu homeopatskih lijekova. Ima protuupalni učinak, olakšavajući erupcije kože, poput akni, ekcema, smirujući alergije i migrene glavobolje. 

Aventurin medaljon možete naručiti preko ovog linka!

orgonit aventurin

Srčana čakra nalazi se u blizini središta prsne kosti i regulira našu interakciju s vanjskim svijetom, kontrolirajući ono što prihvaćamo i ono čemu se odupiremo. To nam daje sposobnost uravnoteženja. Kada je srčana čakra izvan ravnoteže, osjećamo da kontroliramo ili da smo kontrolirani u vezi i postajemo kritični prema malim manama drugih. Možda se ponašamo neprimjereno,  reagiramo jakim emocionalnim odgovorima na svakodnevne vanjske podražaje. Zelena kristalna energija se koristi za rješavanje blokada i ponovno balansiranje srčane čakre, pomažući nam da jasno razumijemo svoje potrebe i emocije. Možemo se nositi s emocijama i tijekovima emocionalnih odnosa, razumjeti njihovu cikličku prirodu i prihvatiti promjene.

orgonit aventurin

Što su i kako djeluju orgoniti pročitajte u članku "Kako djeluju orgoniti".

Gorski kristal

Gorski kristal je „kamen svih kamena“. Svojom energijom simbolizira "Božje bijelo svjetlo na Zemlji". Djeluje kao katalizator i transformator energije. Negativnu energiju pretvara u pozitivnu. On je ogledalo naše duše i njen transcendentalni vodič. Odbija sve negativne sile, misli, energije i zlodjela. Štiti i čuva našu auru, otklanja blokade i disharmoniju duše, prosvjetljuje naše osjećaje, mišljenja i puni nas novom životnom energijom. Uči nas tko smo, odbacuje tešku Karmu i oslobađa naš put do savršenstva. Gorski kristal vrlo pozitivno utječe na duhovno i duševno stanje te je odlična prevencija protiv raznih oboljenja.

orgonit aventurin

Aventurin medaljon možete naručiti preko ovog linka!

Napomena: Svaki izrađeni orgonit je unikat. Orgoniti se izrađuju ručno i nemoguće je postići da dva orgonita izgledaju sasvim identično. Orgoniti koje naručujete će biti po sastavu definirani, ali nemojte očekivati da će biti apsolutno identični kao na slici.

12.06.2018.

Piše: Božica MikulinecOcijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.018/14