Ametist orgonit, medaljon

Kristali upotrebljavani u izradi ovog orgonita su ametist, kalcit, gorski kristal omotan bakrenom žicom, špena mesinga (mjedi) i zlatni listići za dekoraciju. Na poleđini orgonita nalazi se bakrena zavojnica. Špica gorskog kristala vidljiva je djelomično samo s prednje strane jer je doslovce utopljena u špenu i kristale ( kod nekih orgonita se ne vidi uopće, što ne znači da nije u sastavu orgonita ). Unutar orgonita nalazi se mnoštvo malih kristalića ametista koji izvana nisu vidljivi. Veličina medaljona je 5 cm na poleđini i 4,5 cm s prednje strane. Uz orgonit dobije se vezica od prave kože.

Ametist medaljon možete naručiti preko ovog linka!

orgonit ametist

Djelovanje ametista

Smatra se da je Ametist kamen most između Zemlje i Neba, između tijela i duše. Ametist je kamen pročišćavanja, koji u nama probuđuje odlučnost odbacivanja starih navika koje nas koče u duhovnom i duševnom razvoju. Podržava stvaranje novih ideja i dodaje im motivaciju za razvoj. Učinkovito ublažava strah, razjarenost, harmonički ujedinjuje različite energije, crveno i plavo, harmonizira ljubavni život u vezi između muškarca i žene. Vjeruje se da ametist pomaže u komunikaciji s anđelima i razvija telepatiju. Ametist je odličan kamen za meditaciju, te nam pomaže spoznati svoju sudbinu. Otklanja strahove i nemire te nam daje miran i bezbrižan san. Razvija osjećaj sreće i tako olakšava bol žalosti. Koristi se i kao zaštita prilikom putovanja. Kad položimo ametist na petu čakru, na grkljan, onda pronalazimo prave riječi za molitve i meditaciju.

orgonit ametist

Što su i kako djeluju orgoniti pročitajte u članku "Kako djeluju orgoniti".

Gorski kristal

Gorski kristal je „kamen svih kamena“. Svojom energijom simbolizira "Božje bijelo svjetlo na Zemlji". Djeluje kao katalizator i transformator energije. Negativnu energiju pretvara u pozitivnu. On je ogledalo naše duše i njen transcendentalni vodič. Odbija sve negativne sile, misli, energije i zlodjela. Štiti i čuva našu auru, otklanja blokade i disharmoniju duše, prosvjetljuje naše osjećaje, mišljenja i puni nas novom životnom energijom. Uči nas tko smo, odbacuje tešku Karmu i oslobađa naš put do savršenstva. Gorski kristal vrlo pozitivno utječe na duhovno i duševno stanje te je odlična prevencija protiv raznih oboljenja.

Ametist medaljon možete naručiti preko ovog linka!

Napomena: Svaki izrađeni orgonit je unikat. Orgoniti se izrađuju ručno i nemoguće je postići da dva orgonita izgledaju sasvim identično. Orgoniti koje naručujete će biti po sastavu definirani, ali nemojte očekivati da će biti apsolutno identični kao na slici.

15.09.2020.

Piše: Božica MikulinecOcijenite ovo:

prosjek 5.0 (2 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.1020/17