Tigrovo oko orgonit, magnet

Ovaj prekrasan orgonit - magnet za hladnjak sačinjen je od kristala tigrovog oka, špice gorskog kristala omotanog bakrenom žicom, položene u sredini samog orgonita,smjese špene mesinga i kristala tigrovog oka pomješano unutar orgonita i bakrene zavojnice, sve sjedinjeno epoksidnom smolom. Promjer je 4 cm pri vrhu i 4,5 cm pri dnu.

 

Orgoniti odlično rade ukoliko se u orgonitu nalazi dovoljno špene. Energija ovih orgonita osjeti se već pri prvom susretu.

orgonit ametist magnet

Što su i kako djeluju orgoniti pročitajte u članku "Kako djeluju orgoniti".

Djelovanje kristala tigrovog oka

Tigrovo oko je kamen koji se opravdano nalazi na samom vrhu ljestvice omiljenih svjetskih kristala. Prepoznatljiv je po zadivljujućim naizmjeničnim slojevima zlatne i smeđe boje. Ljubitelje kristala posebno očaravaju upravo te tople nijanse kao i njegov svilenkast sjaj te glatka i vlaknasta struktura.

 

Ovaj atraktivan kamen značajno doprinosi vitalnosti i energičnosti. Svojim djelovanjem otklanja nemoć te pomaže vratiti fizičku snagu slabim i iscrpljenim osobama. Podiže raspoloženje što u konačnici pozitivno djeluje na elan, odnosno osjećaj životne snage. Tigrovo oko motivacijski djeluje na učenje i savladavanje novih znanja. Jača koncentraciju, sposobnost razmišljanja i zaključivanja te je stoga odlična pomoć kod učenja, polaganja ispita i savladavanja raznih drugih mentalnih zadataka.

Napomena: Svaki izrađeni orgonit je unikat. Orgoniti se izrađuju ručno i nemoguće je postići da dva orgonita izgledaju sasvim identično. Orgoniti koje naručujete će biti po sastavu definirani, ali nemojte očekivati da će biti apsolutno identični kao na slici.

Piše: Božica Mikulinec