Tigrovo oko orgonit, magnet

Ovaj prekrasan orgonit - magnet za hladnjak sačinjen je od kristala tigrovog oka, špice gorskog kristala omotanog bakrenom žicom, položene u sredini samog orgonita,smjese špene mesinga i kristala tigrovog oka pomješano unutar orgonita i bakrene zavojnice, sve sjedinjeno epoksidnom smolom. Promjer je 4 cm pri vrhu i 4,5 cm pri dnu.

 

Orgoniti odlično rade ukoliko se u orgonitu nalazi dovoljno špene. Energija ovih orgonita osjeti se već pri prvom susretu.

Tigrovo oko magnet možete naručiti preko ovog linka!

orgonit ametist magnet

Što su i kako djeluju orgoniti pročitajte u članku "Kako djeluju orgoniti".

Djelovanje kristala tigrovog oka

Tigrovo oko je kamen koji se opravdano nalazi na samom vrhu ljestvice omiljenih svjetskih kristala. Prepoznatljiv je po zadivljujućim naizmjeničnim slojevima zlatne i smeđe boje. Ljubitelje kristala posebno očaravaju upravo te tople nijanse kao i njegov svilenkast sjaj te glatka i vlaknasta struktura.

 

Ovaj atraktivan kamen značajno doprinosi vitalnosti i energičnosti. Svojim djelovanjem otklanja nemoć te pomaže vratiti fizičku snagu slabim i iscrpljenim osobama. Podiže raspoloženje što u konačnici pozitivno djeluje na elan, odnosno osjećaj životne snage. Tigrovo oko motivacijski djeluje na učenje i savladavanje novih znanja. Jača koncentraciju, sposobnost razmišljanja i zaključivanja te je stoga odlična pomoć kod učenja, polaganja ispita i savladavanja raznih drugih mentalnih zadataka.

Tigrovo oko magnet možete naručiti preko ovog linka!

Napomena: Svaki izrađeni orgonit je unikat. Orgoniti se izrađuju ručno i nemoguće je postići da dva orgonita izgledaju sasvim identično. Orgoniti koje naručujete će biti po sastavu definirani, ali nemojte očekivati da će biti apsolutno identični kao na slici.

12.06.2018.

Piše: Božica MikulinecOcijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.1020/24