Masažer

 

Vjerujem da svatko od vas ima barem jedan masažer kod kuće, pazite, razlikujte masažer od masera! Osobno, nemam ništa protiv tih naprava. Problem je u tome što ima jako puno loših masažera na tržištu, koji ne služe svojoj svrsi.

 

masažerNaravno, treba ga znati i pravilno koristiti, da ne napravite više štete, nego koristi. Uputstva treba pročitati, što većina nas ne napravi. Nisam baš nešto za korištenje masažera, no, anticelulitni (lijeva slika) je dobro imati, barem da vam pomogne umasirati anticelulitni preparat u kožu. Pokrete s pritiskom treba uvijek raditi u smjeru srca, vraćate se bez pritiska na tijelo, nećete masirati trbuh, naravno, kao ni kosti i zglobove. Npr., nećete masirati potkoljenice s prednje strane. Također ćete izbjegavati područja s popucalim kapilarama, a ako imate izražene vene, masažer nećete koristiti.

 

Ima podosta stvari na koje treba paziti. Masažer je najbolje kupiti na nekoj prezentaciji, na kojoj ga možete isprobavati, barem 10-ak minuta. Vrlo vjerojatno ćete dobiti i savjete kako ga koristiti.

 

Nemojte odmah krenuti u kupovinu masažera! Namjera mi je da vi, koji ga imate, pogotovo anticelulitni, izvučete iz ormara, pročitate uputstva i počnete ga koristiti! Barem jedanput dnevno. Najneučinkovitiji masažer postoji – u vašem ormaru. Dok skuplja prašinu. Moja 2 to "rade". Koliko god se trudila. masažer

07.01.2018.

Piše: Sanja BregovićOcijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.1020/4