Kuhani tušt

portulak, tušt

Naravno, da sam probala kako izgleda kuhani tušt s krumpirom. Stabljike imaju pomalo kiselkast okus, ali sve je to vrlo ukusno. Djeca su tu večeru pojela bez greške, a to vam je najbolji test koliko neko jelo može biti prihvaćeno. Možda je čak i ukusnije od blitve spremljene na isti način.

 

Najprije u malo vode skuhajte narezani krumpir, a tek onda vrlo kratko prokuhajte narezani tušt. Dodajte soli, maslinovog ulja, češnjaka i to je sve.

Organizam će vam biti zahvalan na takvoj večeri.

 

Sastojci

  • tušt
  • krumpir
  • sol, maslinovo ulje
  • češnjak

Piše: Sunčica P.Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (2 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.018/29