Mirisni krumpir

pečeni krumpir

Moja večera u ljetnim mjesecima je često upravo ovo. Možda dodam još nešto zeleno uz to ili već što imam, ali ovo je toliko ukusno da može biti sasvim samostalno. Uzmem mladi krumpir i samo ga malo operem i ostružem. Mladi krumpir s korom je prava poslastica. Polovice nauljite i stavite peći na visoku temperaturu (oko 230 °C s ventilatorom). Kada se ovako fino zarumeni vadite van. Dok je vruće dobro posipate s začinskom krupnom soli. Okus lavande i ružmarina je fantastičan u toj kombinaciji...

Sastojci

  • polovice mladog krumpira
  • začinska sol s lavandom i ružmarinom (vidi recept )

Piše: Sunčica Pećnjak



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2019 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/2