Liptauer

Sastojci

  • 150 g svježeg sira
  • 300 ml domaćeg vrhnja
  • 1 žličica soli, papar, 1 žličica mljevene paprike
  • što više češnjaka (u količini češnjaka se ne može pogriješiti, što više to bolje)
domaći ajvar

 

Zajedno skašite sir, narezani češnjak, sol, papar, papriku. Tek kad ste sve dobro pomiješali, dodajte vrhnje i izmiješajte. Ovaj sirni namaz možete čuvati u hladnjaku i koristiti po potrebi uz razna jela. Paše uz tako puno jela, a posebno uz roštilj.

Piše: Sunčica P.



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2021 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.1020/8