Limun je čudo

limun

 

Probajte ovo: iscijediš pola limuna, razrijediš s pola litre mlake vode i piješ. Jednostavno, alkalizira tijelo, super je. Definitivno nešto s čim bi mogli započeti dan.

Limun (citrus)  je čudotvoran proizvod za ubijanje kancerogenih stanica. Snažniji je 10000 (deset tisuća) puta od kemoterapije.

Zašto mi ovo saznajemo tek sada ? Zato što postoje laboratorije koje su zainteresirane za proizvodnju jedne sintetičke verzije koja će im donijeti ogromnu zaradu.

Limun ima lijepi okus i ne stvara one strašne posljedice kao kemoterapija. Ako imate mogućnosti, zasadite limunovo drvo na terasi ili u vrtu. Kao što znate, stablo limuna je nisko, ne zauzima mnogo prostora i poznato je po svojim raznolikim plodovima. Možete uzimati limun na razne načine: možete jesti plod, cijediti ga i praviti razna pića i kolače.

Koliko ljudi umire dok se ljubomorno čuva ova tajna, da ne bi bili pogođeni multimilijunaši velikih korporacija.  Pripisuju mu se razna svojstva, ali najpovoljniji efekt ima na ciste i tumore. Ova biljka je dokazani lijek protiv svih tipova raka.

Ima široki spektar antibakterijskog, antivirusnog i antigljivičnog djelovanja, efikasan protiv internih parazita iz crijeva, regulira veoma visoki krvni pritisak i živčane poremećaje i djeluje antidepresivno.

Izvor ove informacije je fascinantan: on potiče od jednog od najvećih proizvođača lijekova na svijetu, koji tvrdi da poslije više od 20 godina rada u laboratoriju, konstatirano da limun uništava maligne stanice u dvanaest vrsta raka, među kojima je rak debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače. Sastojci ove biljke su pokazali da djeluju 10000 (deset tisuća) puta bolje od Adiamicina, kemoterapijske droge za usporavanje rasta kancerogenih stanica. Ono što je još iznenađujuće je to što limun uništava kancerogene stanice, a ne utječe na zdrave stanice.

Bitno je preporučiti da koristite limune koji su svježi i nekonzervirani. Svježa i organski uzgojena voćka je puno vrjednija i ljekovitija. Kod takvog  limuna ne bacate ništa. Kora je izuzetno ljekovita i koristite je. Limun je u samom vrhu najljekovitijih namirnica. To je lijek kojeg definitivno trebate imati u svom domu.

 

Na slici je moje kućno stablo limuna. Nemam baš mediteransku klimu, pa je limun osuđen na teglu. Ipak smo ove godine ubrali kilogram limuna. Svaki dan uberete koji plod, tanko narežete, pospete šećerom i uživate. Naravno, sve skupa s korom. Poseban je osjećaj brati vlastite limune!

Piše: Sunčica P.