OPG Anto Jurić

Presadnice povrća, stevije i ostalih biljki je najbolje kupovati direktno od uzgajivača. Također, ako tražite stevia prah, onda je takvu sirovinu najbolje tražiti kod uzgajivača stevije. Osim što je najpovoljnije, to je i najsigurnija kupnja.

 

opg anto jurić

Jedan takav uzgajivač je OPG Anto Jurić. Zanimljivi su zato jer su se među prvima okrenuli steviji i njenom uzgoju. Danas su najveći proizvođač ove biljke i uzgoje 200.000 presadnica ove biljke, godišnje. Presadnice stevije uzgajaju u teglama od 9cm i 16cm. Sve informacije za presadnice možete dobiti ako ih kontaktirate!

 

Obiteljsko gospodarstvo Anto Jurić ima 30-godišnju tradiciju u uzgoju i nalaze se U Velikoj Gorici na adresi Velika Kosnica 70. Za stanovnike Zagreba i okolne regije ovo je idealno mjesto za nabavku svih vrsta presadnica i stevije. Kroz 30 godina zaista su razvili posao i danas održavaju 5000m2 plastenika, koristeći dva teretna vozila. Dostavnim vozilom mogu vam dostaviti veliki broj sadnica.

Zeleni prah stevije se dobija sušenjem lišća stevije na suncu. Osušeni list se melje tako sitno dok se dobije prah. Takav prah stevije je slađi od šećera čak 35 do 40 puta. U sušenom listu stevije ostaju sačuvani svi ljekoviti sastojci kojima stevija obiluje. Zato zeleni prah ima prednost u odnosu na čisti ekstrakt dobiven preradom stevije.

 

Naručite zeleni stevija prah direktno od ovog uzgajivača! Jedinična cijena za 1 g je 1 kn i može se naručivati po 50 g zelenog praha. Pošiljka će vam biti isporučena putem pošte. Narudžbu šaljete klikom na link s lijeve strane.

Putem ovog linka naručite steviju u prahu!!

 

Obiteljsko gospodarstvo njeguje stare sorte povrća. Od starih sorti rajčica imaju: jabučar, amerikanac visoki i niski, volovsko srce. Od starih sorti paprika imaju: rog, paradajz paprika, babura. Imaju i hibridne sorte. Ponudu su proširili s mnogim začinskim biljkama: vegeta, origano, majčina dušica, matičnjak, kadulja, vlasac, menta. Mnoge će zanimati jer ovdje mogu pronaći sadnice ljekovitog bilja kao što su: jam, batat, rabarbara, maca maca.

 

Za uzgoj presadnica koriste tresetnu kocku. Prvi u Hrvatskoj su krenuli s takvim uzgojem. Za uzgoj koriste Zeolit koji je prihvaćen i dozvoljen u ekološkom uzgoju. Trude se uvoditi nove tehnike kako bi bili što bolji u tom području. Nastoje biti pristupačni s cijenom i ponuditi kvalitetne sadnice.  Njihov cjenik izgleda otprilike ovako: rajčica - 2 kn , paprika - 2kn, salata - 1kn, kelj, karfiol, brokula - 1kn, krastavac - 3kn, lubenica - 3kn, tikvice - 3kn, jagoda - 5kn, peršin ,celer - 1kn, ostali začini u tegli -10 kn, stevia(tegla) - 10 kn, rabarbara - 20 kn, batat - 5 kn.

 

Kontaktirajte...

Proizvode možete naći na uobičajenim štandovima: ispred Kauflanda( Velika Gorica) i Tržnica Dubrava. Njihove proizvode prodaju agroteke, poljoapoteke i veterinarske stanice, ali cijene sadnica onda određuju ti posrednici.

Najbolje je kupovati direktno i posjetiti ih Velikoj Gorici, Velika Kosnica 70. Tamo ćete sve nabaviti i informirati se. Kontaktirati možete na telefon: 095/908 3014 , 097/796 9550. ili na njihov mail: info@opgantojuric.com

Piše: Sunčica P.