Visoki tlak

češnjak

Sastojci

  • 30 dkg češnjaka
  • 3 dcl 96% alkohola

Češnjak očistite i zgnječite. Obavezno pri tome ne koristite metalne predmete. Dakle, u obzir dolazi keramika i drvo. Luk namočiti u alkohol i ostaviti stajati 10 dana na tamnom mjestu i povremeno promućkati. Ocijediti preko gaze (nikako ne koristite metalno cjedilo).

 

ujutro

1. dan

1 kap

u podne

1. dan

2 kapi

navečer

1. dan

3 kapi

ujutro

2. dan

4 kapi

u podne

2. dan

5 kapi

navečer

2. dan

6 kapi

...i tako redom do 5. dana

...

...

ujutro

5. dan

13 kapi

u podne

5. dan

14 kapi

navečer

5. dan

15 kapi

...nakon 5. dana smanjujete broj kapi

 

 

ujutro

6. dan

14 kapi

u podne

6. dan

13 kapi

navečer

6. dan

12 kapi

I tako redom do 1 kapi

...

...

Ostatak popiti ali tako da se uzme 2 puta na dan (uvečer i ujutro) po 21 kap dok ima zalihe.

 

Nakon 15 kapi obavezno provjeravati tlak da se vidi djelovanje, a isto i nakon zadnje 1 kapi. Ako je tlak skoro u redu ne mora se uzimati 2 puta po 21 kap ne dan već samo jedanput (da ne bi došlo do preniskog tlaka).

30.05.2017.

Piše: Sunčica PećnjakOcijenite ovo:

prosjek 2.33 (12 glas(a)/ova)TINKTURA OD DALMATISKOG ČEŠNJAKA MI PUNO POMAŽE KOD VISOKOG KRVNOG TLAKA, KOLESTEROLA, I DIJABETESA. OTKAD NJU PIJEM NE TREBAJU MI VIŠE TABLETE, JA PIJEN SA MLJEKOM UJUTRO 13KAPI, I NAVEČER15 KAPI. PRIZVOD JE 100POSTO BIO I EKO, DOSTA DOBRO JE DJELOTVORAN. JAGA KUPUJEM U BIO MARKETU, PLANET ZDRAVLJA U ZAGREBU, PROIZVODI GA FIRMA NUTRIMEDICIN IZ ZAGREBA. PREPORUČUJEM SVAKOME SA SLIČNIM ZDRASTVENIM TEGOBAMA. MOŽETE OBJAVITI!

TINKTUROM OD DALMATISKOG ČEŠNJAKA, IZLJEČIO SAM VISOKI KRVNI TLAK, I KOLESTEROL. PROIZVOD JE ZA 5, PRIRODAN, I ŠTO MI JE NAJBITNIJE DOMAČE PROIZVODNJE. MOŽE TE SLOBODNO OBJAVITI.

TINKTUROM OD DALMATISKOG ČEŠNJAKA, SAM IZLJEČIO VISOKI KRVNI TLAK, KOLESTEROL, I DIJABETES. NE TRIBAJU MI VIŠE NIKAKVE TABLETE. MOGU SLOBODNO REČI OVO JE UNIVERZALNI LJEK ZA MNOGE BOLESTI.

JA SAM SA TINKTUROM OD DALMATISKOG ČEŠNJAKA! IZLJEČIO VISOKI KRVNI TLAK, KOLESTEROL, I NE PIJEN VIŠE TABLETE! JA SAM PIJO 3MJESECA UJUTRO 7 KAPI I NAVEČER 7, S MALO VODE, I TO JE MENI NAJBOLJE ODGOVARALO. SAMO TREBATE UZETI TINKTURU OD DALMATISKOG ČEŠNJAKA! ONA JE ZA SVE ZDRASTVENE TEGOBE! OTKAD NJU PIJEN NEMA NI PRIHLADE NI GRIPE! 5.

Ne. ovdje je opisana jedna kura. To je tretman koji je dovoljan za neko vrijeme. Radi se o tome da postepeno povećavate broj kapi dok ne dođete do 15 kapi. U tom trenutku treba provjeriti tlak i vidjeti djelovanje. U nastavku kure postepeno smanjujete broj kapi...

Da li se pripravak protiv povišenog tlaka (češnjak i 96% alkohol) uzima stalno?

Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2018 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/11