Focaccia od divljeg luka

Zamijestite tijesto na uobičajen način i pustite da se diže 2h. Pdijelite tijesto na dva dijela. Svaki dio oblikujte u pogaču i namžite pripremljenim preljevom. Pustite da se ponovo diže oko 40 min. Dodatno još premažite uljem površinu na način da slobodno pustite da se ulje skuplja  u udubinama  tijesta. Stavite peći u pećnicu 15-ak minuta na 220 stupnjeva koristeći papir za pečenje. Izuzetna pogača...

 

 

Sastojci

Tijesto
  • oštro brašno - 600g
  • suhi kvasac - 2 žličice
  • maslinovo ulje - 2 žlice
  • mlake vode - 400ml
  • sol
Preljev
  • lišće divljeg luka - 50g
  • naribani parmezan - 30g
  • maslinovo ulje - 2-3 žlice
  • krupna sol i papar

Piše: Sunčica Pećnjak



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Probala i stvarno predobro!!!!!!!!!

Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2018 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/0