Protiv Ešerihije coli

 

Ešerihija coli (Escherichia coli) je jedna od bakterija koja se nalazi u tijelu čovjeka. Potencijalno može biti opasna, osobito ako se zatekne van debelog crijeva gdje se normalno nalazi.

Postoji nekoliko vrsta infekcija koje mogu biti izazvane bakterijom E. coli, ali najčešće su urinarne infekcije. Zbog otpornosti na okolinu i lijekove i njene sposobnosti da mutira, doktori prepisuju sve jače antibiotike koji uglavnom unište i dobre bakterije, a kod žena i vaginalnu floru, gdje se zbog toga javlja izvanredna podloga za razvoj nove infekcije.

ružmarin i češnjak

Ovaj narodni recept je primjenjivala jedna moja poznanica i kaže da je s tim riješila svoj problem. Liječenje Escherichie Coli je proces koji traje dugo, pa vam savjetujem da se držite navedenog lijeka, te da budete ustrajni.

  • 20 dkg češnjaka (narezati)
  • 20 dkg ružmarina (mladi vrhovi-iglice)
  • 1 litra bijelog, domaćeg vina (čisto otočenog, bez vinobrana)

 

 

Priprema

Sve navedeno treba pomiješati i ostaviti da stoji 15 dana u staklenoj posudi na hladnom. Procijediti više puta te dobivenu tinkturu spremiti u staklenu bocu i čuvati u hladnjaku.

Rok trajanja neograničen.

 

Doziranje

Odrasli: ujutro natašte 1 jušnu žlicu
Djeca: 1 malu čajnu žlicu ujutro natašte

25.01.2019.

Piše: Sunčica P.Ocijenite ovo:

prosjek 4.8 (5 glas(a)/ova)dali je netko isprobao ovu mjesavinu i dali mu je pomoglo

Katalena je napisala odličan i provjeren recept za Escherichiu coli koji je sastavila čs Ljubica Kovač iz Posušja. Limun i korijen peršina usitniti pa stući štapnim mikserom, jako finog okusa i za djecu. I moje preporuke za recept!

20 dag korijen peršina, 20 dag limuna s korom(domaći), 2 dcl maslinova ulja i 2 dcl meda_sve izmiješati i u staklenke u frižider. po žlicu prije svakog obroka(jutro, ručak, večer) dok se ne potroši-uistinu djeluje i protiv gljivica i bakterija

još jedan odličan recept:

Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2020 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.1020/4