Prirodne kreme

Nema potrebe kupovati komercijalne kreme. Komercijalne kozmetika mora dugo trajati da bi se isplatila i zato neminovno mora biti konzervirana i obrađena u tom cilju. Priroda kozmetika domaće izrade je puno kvalitetnija jer nije opterećena isplativošću i dugim trajanjem. Zato mislim da je budućnost na strani prirodne kozmetike domaće izrade. Sami možete izraditi sve potrebne preparate za njegu kože, od prirodnih sastojaka, bez opasnih kemikalija, emulgatora, sintetičkih mirisa. Prirodna kozmetika sadrži "žive" namirnice, a ne umjetne spojeve. Zato su prirodne kreme ono što vama treba i pomaže. Budućnost definitivno ide u tom smjer.

Pregledajte recepte prirodnih krema (niz članka s desne strane) i pronađite nešto po svom ukusu. Konzultirajte autore članka o pojedinim kremama i pošaljite im upit. Moguće je i naručiti pojedine proizvode od samih autora. Vjerujem da će vam rado pomoći u savjetima. Pronađite idealnu prirodnu kozmetiku za sebe...

prirodne kreme

Sanja je rekla:"Kad krenete s izradom, jednostavno ne možete prestati, čak i onda kad nešto ne uspije, nema veze. Započnete s jednostavnim kremicama, ili slijedite recepte, kasnije sami počnete smišljati razne kombinacije. Najveći užitak je koristiti preparat za njegu vlastite izrade, pogotovo ako je učinkovit."

Piše: Sunčica P.