Junetina

Poogledajte niz prijedloga za junetina

Ananas mex

Ananas mex

Najbolje meksičko jelo koje sam probala. Recept je autorsko djelo sina i prenosi[...] - više

Mongolsko meso

Mongolsko meso

Iako ima naziv "Mongosko meso", ovo jelo nema nikakve veze s mongolskom kuhinjom[...] - više

Švedske okruglice

Švedske okruglice

Ovo je popularni recept iz Ikea restorana. Najčešće kada odemo u Ikeu naručujemo[...] - više

Zapečeni tacosi

Zapečeni tacosi

Za tacose je potrebno imati kukuruzne tortilje, obično manjih dimenzija. Jedino [...] - više

Junetina szechuan

Junetina szechuan

Ovo jelo odlikuje poseban okus umaka. Okus je pomalo slatkast, vrlo ljut, a s dr[...] - više

Sarma

Sarma

Sarma je savršeno zimsko jelo. Možda ne zvuči skromno, ali meni je najbolja sarm[...] - više

Moderna pašticada

Moderna pašticada

Ovo je način kako će se komplicirano jelo poput pašticade češće naći na svakodne[...] - više

Proljetni ručak

Proljetni ručak

Ovo je jedan odličan proljetni ručak. U rano proljeće, kod mene se svaki ručak b[...] - više

Đulbastije

Đulbastije

Naišla sam na jedan vrlo ukusan orijentalni recept. Zanimljiv je zato što smjesu[...] - više

Mesni žličnjaci

Mesni žličnjaci

Kod mene nitko ne jede meso iz juhe. Naravno, nitko osim mene i mačaka. Nitko ne[...] - više

Ćufte

Ćufte

Vrlo je teško napraviti dobre ćufte. Ćufte moraju biti mekane, sočene i dobrog o[...] - više

Vinski gulaš

Vinski gulaš

Zaista volim vinski gulaš i uvijek mi je bitno da ispadne savršen. Ovo je nezaob[...] - više

Najbolji sekeli

Najbolji sekeli

Sastojci 500 g junetine od vrata 750 g narezanog kiselog kupusa (1 glavica) 3 - [...] - više

Punjena paprika

Punjena paprika

Punjena paprika je savršeno jelo i recept. Sve je u jednom tanjuru, povrće, meso[...] - više

Fajitas de res

Fajitas de res

Odlika fajitas-a je da posebno dobivate nadjev s kojim sami punite tortilju.  Na[...] - više

Burritos

Burritos

Odlika burritosa je da se nadjev potpuno umota u tortilju. Obavezni sastojci nad[...] - više

Faširanci s kopar umakom

Faširanci s kopar umakom

Kopar umak inače dobro ide uz lešo meso, no ovaj put mi je odlično sjelo na faši[...] - više

Recept za mariniranje

Recept za mariniranje

Mariniranje je vrlo bitna komponenta u kineskoj pripremi mesa. U kineskoj kuhinj[...] - više

Pašticada

Pašticada

Sastojci 1,6 kg junećeg buta 15 dkg suhe slanine 1 glavica češnjaka 15 dkg masti[...] - više

Gambian s blitvom

Gambian s blitvom

Ovo je moja verzija na ono što sam kušala po kineskim restoranima. Sviđa mi se t[...] - više

Juneći gulaš sa lučicama

Juneći gulaš sa lučicama

Sastojci 500 g junetine izrezane na manje komade 100 g lučica (svježih ili iz st[...] - više

Kako omekšati meso

Kako omekšati meso

Kada kupujete današnje meso često ćete se suočiti s činjenicom da je meso tvrdo [...] - više

Pikantna junetina

Pikantna junetina

Sastojci 400 g čiste junetine od lopatica 8 velikih šampinjona 5 paprike raznih [...] - više

Junetina s narančom

Junetina s narančom

Sastojci 500 g narezane junetine od buta vezica mladog luka, može i poriluk 2 na[...] - više

Mediteranska junetina

Mediteranska junetina

Sastojci desetak svježih smokava 1 kg junetine od buta, izrezano na kocke 1 čajn[...] - više

Junetina s maslačak okruglicama

Junetina s maslačak okruglicama

Sastojci 600 g junetine od lopatica 3 - 4 mrkve 3 luka nekoliko listova svježeg [...] - više