Glazura od čokolade

glazura

Sastojci

  • 3 velike žlice vode
  • 3 velike žlice šećera
  • 100 g čokolade
  • 50 g maslaca

 

Vodu, šećer, čokoladu kuhati na najslabijoj vatri da se čokolada i šećer ne rastope. Maknite s vatre i kad prestane vrenje dodajte maslac. Brzo prelijte slasticu dok se glazura nije zgusnula.

Piše: Sunčica P.



Ocijenite ovo:

prosjek 4.2 (10 glas(a)/ova)



super!

Odlicno

Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2021 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 20.1020/6