Liječenje bolesti zubnog mesa

Spriječite i izliječite upalu desni i propadanje zubnog mesa.

Sastojci

  • soda bikarbona
  • 35% vodikov peroksid
  • nerafinirana sol

liječenje upale desni

Po izvornom receptu potreban je 3% vodikov peroksid. Problem tog sastojka je u tome što nije stabilan pa su mu već dodani stabilizatori. Vi kupite 35%-tni vodikov peroksid, jer je najprirodniji, te jednom dijelu ovog peroksida dodajte 9 dijelova destilirane vode. Čuvajte ga u hladnjaku! Pazite da vam nerazblaženi peroksid dođe u kontakt s kožom!

 

Umočite četkicu za zube u razrijeđeni vodikov peroksid, zatim u sodu bikarbonu i dobro operite zube i desni. Nakon pranja, isperite usnu šupljinu grgljanjem otopinom nerafinirane morske soli. Naglašavam, ne kuhinjska sol nego prirodna sol.
Njegom zubi na ovaj način možete spasiti već klimave zube, zaliječiti upalu zubnog mesa i krvarenje iz desni, te se osloboditi zadaha iz usta.

19.10.2011.


Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2017 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 17.0415/29