Aloe vera liječi rak

Mnogi sade ovu biljku po svojim dalmatinskim vrtovima. To je odlična odluka, jer ova biljka može pomoći u najvećim bolestima poput raka. Recept koji slijedi potekao je od časnih sestara s otoka Visa. Radilo se o bolesti raka debelog crijeva. Inače je recept za sve vrste kancerogenih oboljenja.  Danas je poznato da aloe vera u kombinaciji s medom sprečava širenje tumora i nastanak kancerogenih stanica.

aloe vera

Poznato je više od 300 vrsta ove biljke, međutim ljekovite su samo četri. Najpoznatije među njima su : Aloe Vera Barbadensis Miller i Aloe Vera Arborescens. Prva vrsta je najraširenija i najviše se upotrebljava.

Vrsta Barbadenis ima velike, zelene, mesnate listove koji svi rastu iz dna. Cvate žutim cvjetovima. Za razliku od te vrste, vrsta Arborescens ima kraće i tanje listove koji rastu iz bilo koje grane. Ova vrsta potječe s iz Rta Dobre Nade i cvate crvenim cvjetovima. Obje vrste se daju lako pronaći i kupiti. Obje vrste možete koristiti za pripremu ovog pripravka.

Recept koji sam dobila prenosim u izvornom obliku:

  • 30 dkg listova aloe vere (listovi trebaju biti stari 1 - 5 godina, prije branja ne zalijevati biljku barem 5 dana)
  • 7 dl domaćeg crnog vina (bez dodane vode i šećera)
  • 1/2 l 90% alkohola
  • 25 dkg Frank-ove cikorije
  • 40 dkg cvjetnog meda sa saćem

 

Priprema

Listove samljeti, dodati crno vino, alkohol, cikoriju, med sa saćama. Sve dobro promiješati i držati na tamnom mjestu 5 dana. Nakon tog vremena, možete upotrijebiti pripravak na način da procijedite količinu koja će vam biti dovoljna za tjedan dana.

 

Doziranje

Prvih 5 dana 3 x 1 mala žličica, 2 sata prije jela

Nakon toga uzimati 3 x 1 velika žlica, 1 sat prije jela

 

Ovaj pripravak možete uzimati od 3 tjedna do 2 mjeseca i to najviše 2 puta godišnje.

U današnje doba je poznato da veliki broj biljka liječi rak. Poznati su pripravci s konopljom, maslačkovim korijenom, lanenim uljem i drugi....Aloe vera je samo jedna u nizu. Ako ste u toplom podneblju, onda je sadnja ove biljke odlična odluka. Može vam poslužiti za mnoge svrhe, jer je ljekovitost ove biljke izuzetna. Dugačak je popis zdravstvenih problema koje možete izliječiti ovom biljkom. Stari naziv ove biljke bio bi u prijevodu: "biljka lijek za sve".

13.02.2016.


Ocijenite ovo:

prosjek 2.8 (5 glas(a)/ova)Hmmm neki ovako a neki onako,trebamo nekog ko je već koristio preparat Aloe Vera da nam kaže jasno šta se smije dodat a šta ne.

Nije tocno da mozete koristiti rum, vino ili bilo koje alkoholno pice. Za izvlacenje odredjene tvari iz biljke potreban je tocno odredjeni postotak alkohola. Uglavnom radi se o postocima vecim od 80%.

interesira me dali pacient so rak na mozokot moze da go pie lekot bidejki ima alkohol vo nego

Dali aloa vera se melje sa korom ili se guli

Agde naci to vino bez vode i secera dali to uopste postoji

Gdje se moze nabaviti 90% alkohol?

Nije toliko jako ? kako kazu,da je prejako? Ne ! dase piti , upravo pijem drugu turu. Ko je mora piti nista nije tesko, da nam je Bog u pomoci

Etolie, kad pogledate sastojke jasno je da može. Napitak svima koristi za zdravlje.

Bok, zanima me može li to piti i dijete od 8 god. za imunitet?

Dinko, postoji oko 300 vrsta aloe vera. Međutim, samo četri vrste imaju ljekovita svojstva. Najpoznatije od njih su: Aloe Barbadensis Miller i Aloe Arborescens. Prva je najraširenija. Obje su ljekovite i koristite ih u navedenom receptu protiv raka.

Dinko, koja Aloe bilka j e lekovita kako prepoznati

Za ovaj recept zanam vec godinama jer ga moja mama pravi u nasoj kuhinji.Moram napomenuti da, nije svaka Aloja ljekovita i da ih ima vise vrsta tako da se slucajno ne zamjene pri branju ... Od mog prijatelja zet je izlijecio rak na plucima, maja nana je izlijecila rak dojke, kolegica od moje mame vec duzi niz godina takodjer pije ovaj lijek koji pravi moja mama i vjerujte da ovaj lijek ni najmanje ne steti ljudkom organizmu vec kao sto je u naslovu napisano, lijeci rak ...

U nekim postovima čitam da može i 5-6 kašika rakije, ruma ili sl..ne mora biti akohol medicinski, niti od 0.5l, jer je to stvarno jako.Moja drugarica je to napravila sa medicinskim akohoom i sve je bacila kako je jako.Čitam negdje da može i bez cikorije.Samo med, aloja i 5-6 kašika nekog alkohola, a zamjena može biti čisto jabukovo sirće.

Postoji li neki drugi rastvarač, jer mnogi bolesnici od karcinoma ne smiju niti primirisati alkohol, a kamoli ga upotrijebiti.

hvala na savjetima, odlični su. Ono za vino bez šećera sam odmah ispravila. Hvala!

Evo linka za knjigu: http://www.scribd.com/doc/118832805/Od-raka-se-moze-ozdraviti

Mislim da bi trebalo ipak upotrijebiti aloe arobresens. Inače, mislim da se radi o receptu Pare Romana Zaga. Napisao je knjigu OD RAKA SE MOŽE OZDRAVITI. Knjiga se može pronaći na internetu i besplatno skinuti. Lijep pozdrav...

Nije dovoljno da je vino domaće,ono mora biti bez vode i dodanog šećera!!!!

Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2018 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/10