Lungić s kaduljom

lungić s kaduljom

Jako sam se iznenadila kada sam napravila ovo jelo. Nisam očekivala da kadulja daje tako poseban i fini tek mesu. Nevjerojatna aroma! Meso i umak su bili savršeni.

Sastojci

  • svinjski lungić
  • šnite rolane šunke
  • šnite gaude
  • listići kadulje

 

 

Svinjski file razrežete u "leptir", malo natučete, posolite, popaprite i naslažete listiće kadulje. Imala sam dvije grančice iz vrta i sve sam poslagala po mesu. Na sve to stavite šunku i sir te pokušate sve zarolati. Zamotuljak sam povezala špagom i kratko zapekla na tavi. Prebacila sam ga u pećnicu i pekla kojih 45 minuta.

 

Za prilog odlično idu šampinjoni koje zapečete na preostaloj masnoći od mesa (masnoća na tavi). Uz crvenu radič salatu, ovo je fenomenalan ručak!Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2018 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/6