Junetina s narančom

Sastojci

  • 500 g narezane junetine od buta
  • vezica mladog luka, može i poriluk
  • 2 naranče
  • 4 -5 režnjeva češnjaka
  • sol, papar
  • soja sos

junetina s narančom

Izrežite junetinu na tanko. Izrezane šnitice junetine uvaljajte u brašno i popržite na ulju. Maknite meso s vatre. Na isto ulje dodajte sok i naribanu koricu od jedne naranče. Vratite meso i dodajte narezani luk ili poriluk. Drugu naraču očistite od kore i isijecite na način kao na slici. Bitno je da ne trgate šnite naranče, nego da je režete nožem. Na taj način sve bude sočnije. Dodajte naranču u umak i pirjajte dok sve ne omekša. Začinite sa soja sosom. Poslužite sa integralnom tjesteninom ili rižom.

rezanje naranče



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2017 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 17.0415/16