Junetina s maslačak okruglicama

Sastojci

  • 600 g junetine od lopatica
  • 3 - 4 mrkve
  • 3 luka
  • nekoliko listova svježeg kupusa
  • sol, čili u prahu, soja sos
  • žute okruglice, vidi recept ovdje

junetina s okruglicama

Zaleđeno meso izrežite na mesoreznicu na tanke šnitice. Kada meso opusti od leda, dodajte brašno i promiješajte kako bi se sve šnitice pobrašnile. Šnitice stavljate peći u vruće ulje. Dodajte malo čilija i soja sosa. Dovoljno je nekoliko minuta i meso će biti gotovo. Maknite meso iz ulja i na istom ulju popržite izrezano povrće: mrkvu, luk na kolutove i bijele tvrde dijelove  kupusa. Kada povrće omekša, vratite meso i začinite da vam okus odgovara. Tek sada dodajte na trake narezano lišće kupusa (ono što je ostalo kad samo maknuli bijele, tvrde dijelove). Priložite meso okruglicama od maslačka. Dobili se zdravo jelo prepuno povrća i s umjerenom količinom mesa. Baš kako bi trebalo biti...



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2017 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 17.0415/30