Indijski ragu

Sastojci

  • 500 g mješanog mjevenog
  • 2 luka , sitno nasjeckanog
  • 4 velika krumpira
  • 1 žlica mljevenog češnjaka
  • 1 žlica mljevenog đumbira
  • 1 štapić cimeta
  • 1 žličica kumina u prahu
  • 1 žličica korijandera u prahu
  • 2 žličice sušene crvene čili paprike
  • 400g pelata od rajčice
  • 300ml vode ili temeljca
  • 150g mladog lišća špinat a
  • sol i svježe mljeveni crni papar , po želji

Pirjati nasjeckani luk, dodati mljeveno meso, krupno narezani krumpir. Postepeno dodavati začine: mljeveni češnjak, đumbir , cimet, kurkuma prah, kumin u prahu , korijander u prahu i čili . Miješati dok se luk ne istopi. Dodati rajčicu i doliti vode ili temeljca. Kuhati na blagoj vatri oko 20 minuta. Pred kraj kuhanja dodati lišće od špinata. Posoliti i popapriti po želji.



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2018 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0214/19