Punjene rajčice

Sastojci

  • rajčica - 8 komada
  • šunka - 15 dkg
  • ementaler - 15 dkg
  • svježi sir - 2 žlice
  • žumanjak
  • sol, papar, bosiljak
  • maslinovo ulje za mazanje

 

Rajčice izdubite sa žlicom i unutrašnjost posolite i popaprite. Izdubljeni sadržaj sitno nasjeckajte. Svježi sir pomiješajte sa žutanjkom soli i paprom. U tu smjesu dodajte nasjeckanu šunku, naribani ementaler i nasjeckanu rajčicu (unutrašnjost). Ovom smjesom punite rajčice i poklopite njihovim poklopcima. Izvana rajčice premažite uljem i pecite oko 20 minuta na srednjoj vatri, na rubu roštilja.



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2018 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/1