Karamel

Sastojci

  • šećer - 200 g
  • vanilin šećer - 2 paketića
  • slatko vrhnje - 200 ml
  • maslac - 40g
  • malo soli

Šećer otopite u tavi dok ne dobi zaltnu boju, nemojte ga prepržiti. Dodajte vrhnje i pričekajte dok se sav šećer ne otopi u vrhnju. Konstantno mješajte na slabijoj temperaturi. Dodajte maslac, sol i vanilin šećer. Pažljivo prelijte u staklenke. Staklenke možete čuvati u frižideru i koristiti za razne deserte.



Ocijenite ovo:

prosjek 3.0 (1 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2018 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/2