Juha od divljeg luka

Sastojci

  • krumpir - 3 komada
  • luk - 1 glavica
  • listovi divljeg luka - 100g
  • kiselo vrhnje - 2dcl
  • sol, papar

Krumpir i luk sitno narezati, kratko propirjati na ulju i doliti vode za količinu juhe koju trebate.  Ako imate domaće vegete, dodajte malo krumpiru i luku dok pirjate. Juhu zakipiti, te dodati usitnjene listove divljeg luka te lagano kuhati 10-ak minuta. Skinuti s vatre i prije samog posluživanja umiješati vrhnje. Juhu ukrasite cvijetićima i pupoljcima.  Cvijetići nisu samo ukras, izuzetno su fini i aromatični.



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2018 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/8