Divlji luk s pužekima

divlji luk i tjestenina

Sastojci

  • listovi i cvjetovi divljeg luka
  • 1 običan luk
  • tjestenina
  • kuhani grah
  • maslinovo ulje
  • sol, papar

Ovo jelo sam sasvim slučajno napravila. Drugog povrća nisam imala i jedino što je bilo od povrća je bio kuhani grah od prije nekoliko dana i divlji luk koji mi raste pred kućom. Ispalo je neočekivano ukusno. Valjda sam baš pogodila dobru kombinaciju. Upravo zato i objavljujem ovaj recept, da se ne zaboravi. Glup i običan recept, ali je tako dobro...

Najprije skuhate pužeke. Pred kraj kuhanja dodate oprani i narezani divlji luk. Čisto da se malo pofuri. Sve procijedite, dodate narezani običan luk, procijeđeni kuhani grah, sol i maslinovo ulje. Nevjerojatno je ukusno i paše. Ovo bi stvarno bila večera za pet!



Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)



Vizija

Prirodna hrana, prirodna kozmetika, lijekovi iz prirode, sve - što prirodnije. Trudim se da svi recepti i savjeti budu što prirodniji. Pokušavam objasniti da su biljke vašeg podneblja najbolji izbor u prehrani. Zaboravite egzotične i skupe namirnice. Biljke koje rastu pokraj vas, koje su rasprostranjene i savršeno prilagođene određenom podneblju, često puta su korov, takve biljke su najbolji izvor vašeg zdravlja. Potičem na uzgoj vlastitih biljki ili korištenje divljeg, samoniklog bilja. To je najjeftiniji i najzdarviji način prehrane. Izbjegavam umjetne, egzotične i skupe namirnice kao i postupke koji su komplicirani i iscrpljujući. Posebno volim objavljivati stare recepte koji su vezani uz podneblja i kojima je vrijeme dokazalo kvalitetu. više ▹

Pozivamo Vas na suradnju, reklamiranje, razmjenu materijala ili objavu vaših radova.
kontakt email: info@prirodna.hr

Portal sadrži brojne savjete narodne medicine koje primjenjujete na osobnu odgovornost!
© 2018 • www.prirodna.hr • sva prava pridržana.
CMS 18.0421/1